perjantaina, tammikuuta 15

Hei!

Nyt en ole tänne blogiin kamalasti jaksanut narista mitään. Haluaisin alkaa ajattelemaan asioista positiivisemmin ja paljon edistystä on tapahtunutkin. Ehkä se on ollut eräänlaista kasvamista tai jopa vahvistumista.

Perhetyöntekijä tulee käymään meillä vielä tämän kuun lopulla. Sain jopa sellaisen ajan, että koko perhe on paikalla, mikä on tietysti ideaalitilanne.

                     *************************

Äidistä. Olen tainnutkin jo kertoa kuinka äiti on kova soittelemaan lähipiirilleen ja hänen takiaan jouduin vaihtamaan omankin puhelin numeroni. Soittelu on siis päivittäistä mitä turhemmista asioista ja yksi puhelu ei riitä. Ihmiset ärsyyntyvät sillä turhat puhelinsoitot keskeyttävät ja jarruttavat ihmisten päivittäisiä puuhia. Mutta kun ei äidillä ole muuta elämää...

Veljen avovaimo suuttui eilen totaalisesti äidin puhelinhäiriköinnistä ja tilanne laukesi käsiin kun äiti kerjäsi rahaa tekstiviestitse häneltä. Vastausta ei kuulunut, josta äiti sitten huomautti hänelle ja sai lukea kovaa tekstiä puhelinkäyttäytymisestään ja häiriköinnistään. Kuka tietää vaikka jostakin suunnasta tulisi jo lähestymiskielto. Ei sitä jaksa kukaan.

6 kommenttia:

  1. Hyvä kuulla, että haluat alkaa ajattelemaan positiivisemmin asioista :) Se vaatii hieman opettelua, että osaa nähdä ne hyvät asiat, mutta kun sen pikkuhiljaa oppii niin niitä hyviä asioita alkaa tupsahtelemaan melkein kuin tyhjästä :)

    Tosi ikävää tuo äitisi puhelinhäiriköinti, varsinkin jos se kärjistyy lähestymiskieltoihin yms... :(( Mitä jos äidin puheluihin ei yksinkertaisesti vastaa? Lopettaisiko hän lopulta, tai ainakin vähentäisi soittelua?

    Loistojuttu, että perhetyöntekijä tulee käymään kun kaikki on kotona! Ihan varmasti häneltä saa paljon apuja! Varmaan kannattaa ihan etukäteen kirjoittaa kysymyksiä ja asioita ylös, joihin häneltä haluaisi neuvoja: muuten voi jäädä jotain kysymättä itse tilanteessa ... :)

    haliterkut!

    VastaaPoista
  2. MaaMaa en tiedä uskotko mutta myös SINÄ olet ollut suuri innoittajani positiivisempaan ajattelutapaan! Okei, onha sitä hetkiä jolloin vain tarvitsee synkistellä ja purkaa sitä vaikka tänne. Mutta pitää nähdä se kolikon toinenkin puoli, välillä :)

    VastaaPoista
  3. Hienoa, luinki jo toista profiilisia:) Kiva lukea rivien välistä välillä pieniä positiivisia juttuja. Siittä se lähtee, ei olekko suunta ylös päin sieltä peffalta tippumisesta:)
    Jaksamisia sinne suuntaan!

    Ikävää tuo äitisi käytös, auttaisiko jos vaihtaisitten numerot?
    Toisaalta äitisi on sairas, ei ymmärrä mitä tekee mutta ymmärrän kyllä teidänki kantanne, ei todellakaan kivaa://

    VastaaPoista
  4. Kiitos kauniista sanoista! Ihana kuulla, että minulla on vaikutusta positiivisuuteen! <3 :))

    VastaaPoista
  5. Blogi on itselleni todella tärkeä purkupaikka. Ensin pakotin itseni kirjoittamaan vain positiivisista asioista, että muistaisin ettei kaikki ole siellä mustan pilven sisällä missä itse olin. Myöhemmin aloin myös purkaa tuntojani ja nyt kirjoitan aika lailla tajunnanvirralla.
    Vomia ihan kaiken kanssa!
    ilonpisaroita vihreältä saarelta lähettelee
    Heljä

    VastaaPoista
  6. Kannattaa tosiaan vaihtaa puhelinnumero (+ ottaa salainen) ennen kuin on täysin piipussa. Itse jouduin sen tekemään eksäni kanssa yhdessä vaiheessa ja silloin vaihdettiin numero myös tyttärelle. Ei se helppoa ollut, mutta osoitti exälle tietyt rajat. Itse mietin jälkikäteen että miksen ollut tehnyt numerovaihtoa jo paljon aikaisemmin.

    Uskon että lapsi-vanhempi -suhteessa rajojen laittaminen on vielä paljon vaikeampaa, kun suhde kuitenkin on jollain tasolla tärkeä, vaikkei toimisikaan.

    VastaaPoista