perjantaina, lokakuuta 30

Nyt

Jostain syystä tämä blogi on ollut enemmänkin mun mielen kaatopaikka kuin kevyt hengailupaikka. Varmasti tosi raskasta ja ahdistavaakin luettavaa. Anteeksi en kuitenkaan pyytele, onhan blogi edelleen minun määräysvallassani. Enkä tarkoituksella halua aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä. Enpä tiedä miksi tuollainen asia piti nyt kirjoittaa, tulipahan tehtyä.

Hirveä päivä ja ahdistus. Jotenkin syrjäytynyt olo. En ole sitä mitä pitäisi olla enkä jaksa esittää mitään. Ja sitten muita asioita jotka veetuttaa. Raha, raha ja raha, rasistinen asuntoesittelijä, kaksinaamainen koulukaveri, laiskuus, kivi rinnassa, kurkkukipu ja heikotus, epäsiisti asunto, extra epäterveellinen ruokavalio ja lihominen, aikaansaamattomuus. Pitkä lista. Ainiin ja tulevat koulutehtävät jotka arvioidaan.

Mutta nyt iltaa kohden olo parani kun juttelin yhden kaverin sekä hyvän ystävän kanssa puhelimessa. Parannettiin maailmaa. Ystäväni jonka olen tuntenut polvenkorkuisesta, kertoi jo pari viikkoa sitten omasta uupumisestaan. Nyt oli helppo puhua puhelimessa kun molemmilla tunteet pinnassa ja samanlaisia ongelmia. Tuli hyvä olo ja itku. Mulla on varmaan joku hormoonihäiriö kun tunteiden vuoristorata puuskuttaa vaan eteenpäin. Mutta vaikka itku olisikin merkki jostakin(epänormaalista?), en jaksa välittää juuri nyt, sillä kyyneleet todellakin puhdistavat ja vievät ison osan pahasta olosta mennessään.

On olemassa kipua,
jota on suostuttava kestämään,
sekä kipua,
josta on suostuttava luopumaan.
~Paula Sainio

4 kommenttia:

  1. Hyvä nainen! Eläs ajattele noin - nyt pyyhit tuommoset pois mielestäsi!
    Tämä on sinun blogisi, sinun 'aivosi' - saat kirjoittaa mitä itse haluat (toki siis rajoissa; ei mtn nimiä, haukkumisia ym. tsillai.. tajuut varmaan mtiä tarkotan). Jokainen lukee omalla vastuulla tätä; kukaanhan ei pakota ketään lukemaan, itse tykkään lukea blogiasi.. :)
    Eikä täällä minusta mtn loukkaavaa tekstii ole, mutta toki jokainen katsoo omalla silmällä.
    *Jaksamisia* :)

    VastaaPoista
  2. Kuten Ellikin kirjoitti, niin tänne sinun kuuluukin laittaa juuri ne asiat mistä olet puhunut ja mitä itse haluat. Sehän on koko tämän blogin idea - ja jos joku ei pysty lukemaan, niin sitten ei pidä lukea. Lukijan vastuulla.
    Mun mielestä olet mielettömän voimakas ihminen ja vaikeasta lapsuudesta huolimatta sinusta on tullut Vahva, Rohkea, Tunteellinen ja Kaunis aikuinen nainen, vaimo ja äiti: sellaiseksi ei kasva kaikki vaikka olisi kuinka hyvät lähtökohdatkin...

    Itkeminen tekee hyvää. Minä itken hyvin helposti, joskus ihan ilman syytäkin, ja todella usein - lähes päivittäin. Joskus ilosta, joskus surusta, joskus liikutuksesta, joskus vihasta ja joskus ihan vaan "entiämix". Ja jälkeenpäin on ihana kevyt olo :´)

    VastaaPoista
  3. Nyt tuli taas sellasia ihania piristäviä ja eteenpäin potkivia kommentteja että voisin tirauttaa pikku itkun O: :D

    VastaaPoista