sunnuntaina, syyskuuta 13

Avioliiton rikkomisyrityksiä

Äiti yritti taas saada aikaiseksi eripuraa minun ja mieheni välille. Eipä ollut ensimmäinen kerta, tuskin viimeinenkään. Miehellä tuli mitta niin paljon täyteen, että ei kuulemma vaadita kuin yksi kerta lisää niin hän ei tahdo olla missään tekemisissä äitini kanssa enää. Eivätpähän ole tähänkää mennessä juuri olleet kun mies on aina töissä, mutta ei sitten halua sitäkään vähää mikäli äiti vielä haluaa laittaa kapuloita rattaisiin.

Mies lähti perjantaina töihin ja palasi illalla ennen klo 23.00. Sai kutsun lähteä vielä yöksikin töihin, eri kaupunkiin. Kävi suihkussa ja nukkui puoli tuntia, sitten lähti. Tuli aamuyöllä, nukkui ja lähti taas töihin. Minulla meni lauantain siivouspäivä mönkään kun en saanut organisoitua sitä yksin. Olin väsynyt ja kiukkuinen. Kiukuttelin äidille vielä puhelimessa ja mainitsin myös siitä kuinka Onur oli yön töissä paikassa X (matkaa n. 60 km sinne). Äiti sitten siihen inhottavaan ja vihjailevaan äänen sävyyn "miten se on aina siellä töissä?". Puhe vihjasi siis siihen suuntaan että mies valehtelee ja käykin töiden sijasta pettämässä minua jonkun kanssa! Meni kuitenkin hiljaiseksi kun sanoin että rahaahan sieltä tulee ja mies on itse halunnut lisätöitä sillä rahalle on tarvetta.

Voitte kuvitella miehen reaktion kun hän raataa yötäpäivää perheensä leivän eteen ja sitten anoppi ottaa ja vihjaa siihen sävyyn että kusetusta kaikki...! Tuskin mieheni haluaa kovin innokkaasti nähdä äitiä enää tuon jälkeen. En minäkään haluaisi hänenä. Mikään muu ei voi olla inhottavampaa kuin ilkeä anoppi. Pistetäänkö tuo vihjailu sairauden piikkiin vai ei. Vaikea sanoa. Esimerkkejä avioliiton rikkomisyrityksistä on siis useita, mutta niistä lisää joskus myöhemmin.

5 kommenttia:

  1. Inhottavaa vihjailua äidiltäsi :( Varmasti ottaa miehen pattii tuollainen! Luulen tuollaisten epäilyjen olevan vähän vanhemman sukupolven "vaiva", .... yrittäkää jättää kommentit omaan arvoon ja keskittyä siihen, että itse tietää totuuden!

    VastaaPoista
  2. Todella ikävää käytöstä äidiltäsi, en ihmettele että miehesi ei tykkää äidistäsi. Jos toinen yrittää tehdä kaikkensa, jotta perhe saa ruokaa pöytään - niin miksi kaikkien pitää olla heti puuttumassa siihen? Ja heti epäilemässä että se toinen pettää :(

    VastaaPoista
  3. Äiti yrittäää väkisin löytää maailman kiltimmästä ja ihanimmasta aviomiehestä jotakin inhottavaa ja sitten vihjailee jotta saisi minutkin epäilemään uskottomuutta. Eipä taida äiti tietää, että meidän liitossa luottamus on kuin kallio. Sitä ei vihjailut ja valheet horjuta.

    VastaaPoista
  4. Aaa, voisiko äiti kenties hieman olla rasisti? Esim. sairauden takia... :/ Ikävää silti moinen.

    VastaaPoista