perjantaina, syyskuuta 11

Mikä mulla on?

En selvästikään osaa lukea omaa kehoani tarpeeksi. Ainakaan tätä nykyistä olotilaani. Väsyttää aivan kamalasti (ei jaksa liikkua), joka paikkaa särkee, pienestä liikkumisesta hengästyy (istumaan nousu tms), kurkku on todella kipeä ja silmiä kirvelee. Luulisin, että nyt on joku virus iskenyt koska nämä oireet alkoivat samoihin aikoihin kun mies ja lapsi olivat kipeinä. Mutta missä ovat nuha tai kuume? Jotakin sen tapaista saisi oikeastaan tulla koska sillälailla tämä menisi ohikin joskus! Nyt vaan piiitkittyy ja piiiitkittyy (huom! hermot eivät pitkity samaa vauhtia).

Silmät lurpsuu ja unta voisi vetää palloon hurjia määriä. Sängystä ei meinaa päästä ylös. Koska tätä on kestänyt vasta viikon, jaksan vielä odotella mitä tuleman pitää ja mihin suuntaan tämä menee. Toivottavasti tämä ei ole kuitenkaan mitään psyykkistä...

4 kommenttia:

  1. Paljon mahdollista että olet kipeeksi tulossa, koska nythän se kuume aalto on aika voimakas. Tuntuu että vähän väliä joku kipeänä :/

    Mietin myöskin home mahdollisuutta talossa, mutta jos oireet vasta alkaneet niin tuskin on se kyseessä.

    VastaaPoista
  2. En mä tiedä mistään mitään. Sen mä tiedän että ihminen on todellakin psyykkinen ja fyysinen kokonaisuus ja niitä kahta ei vaan voi erottaa toisistaan. Kipeänä masentaa kun ei voi tehdä mitään ja eniten masentaa lapsen puolesta kun ei voi tarjota ihan kaikkea mitä normaalisti.
    Pitäisi ulkoilla.
    Pitäisi tehdä maukasta ruokaa.
    Pitäisi jaksaa olla reagoimatta äkäisesti jankuttamiseen ja ainaiseen kyselyyn. Pitäisi jaksaa, muttei vaan jaksa. Olen kuitti puhki poikki. Mies oli viime yön töissä ja taas lähti töihin herättyään, eli siltä suunnalta turha odottaa mitään tukea :( Kauanko tällästä jaksaa taas...??

    VastaaPoista
  3. Voin kuvitella, että on rankkaa hoidella yksin taloa ja lasta. Hyvähän se on, että miehellä riittää töitä ja saatte elatusta, mutta varmasti super rankkaa myös sulle! Eikä tod. auta jos on vielä kipeä olo muutenkin... Vitamiineja nassuun ja hengittele raitista ilmaa mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti piristiää. Ja NUKU aina kuin mahdollista.
    Tsemppiä ja haleja!

    VastaaPoista
  4. Kiitos MaaMaa ja tietysti myös Naanu! :) Yritetään eteenpäin päivä kerrallaan.

    VastaaPoista