lauantaina, elokuuta 8

Äiti ja paloittelusurmaaja

Äiti kuuli tänään pelottavan asian tuttavaltaan. Aloitanpa ensin kuitenkin alusta.

Kuusi vuotta sitten äiti oli mielisairaalassa hoidossa. Äiti oli mennyt ilmeisesti hoitoon vapaaehtoisesti sillä ei ollut joutunut suljetulle. Sai tehdä kävelyretkiä lähimaastossa päivisin. Yksi päivä äiti sanoi lähtevänsä kävelylle. Yksi potilaista halusi lähteä mukaan. Hän oli entinen saatananpalvoja, parikymppinen nuori mies. Äiti oli ihmetellyt hiukan miksi hän haluaa liittyä seuraan, mutta ottanut pojan mukaan kävelylle. He olivat kävelleet sairaalan tien päähän ja kääntyneet takaisin. Pihassa he olivat vielä päättäneet kävellä pienen kierroksen lähimetsän poluilla.

Äiti oli kävellyt edellä, poika perässä. Yhtäkkiä poika oli sanonut äidille: "sinä et taida vielä oikein tuntea saatanaa?". Äiti uskovaisena oli siihen vastannut "en tunne, enkä haluakaan!" ja jatkanut matkaa takaisin sairaalaan.

Samalla osastolla sairaalassa oli tyttö jolla oli ties mitä psyykkisiä ongelmia. Se tyttö oli alkanut seurustelemaan tuon ex-saatananpalvojan kanssa. Tyttö on äidin tuttavan lapsi. Myöhemmin kun nuoripari pääsi sairaalasta, he olivat muuttaneet yhteiseen asuntoonkin.

Tänään, kuusi vuotta myöhemmin, äiti kuuli tytön äidiltä puhelimessa, että kesällä poika oli vangittu osasyyllisenä rituaalimurhaan joka oli tehty 8-vuotta sitten. Poika oli ollut vapaana siis niin kauan ja jäänyt kiinni vasta tänä vuonna! Sama poika oli ollut kävelyllä mielisairaalan lähimetsässä äidin kanssa eikä kukaan tiennyt mitään taposta ja ruumiin paloittelusta (siitä murhasta oli kulunut siis 2 vuotta kun he olivat äidin kanssa samaan aikaan hoidossa mielisairaalassa). Tässä linkki jonka löysin juttuun:

http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/kaksi-miest%C3%A4-vastaa-syytteeseen-murhasta/446210

Jutussa oli siis ollut yhteensä 4 syyllistä.

Tässä vielä toinen linkki syytteistä.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Paloittelusurmasta+kymmenen+vuoden+tuomiot/1135246682264

Kamalaa myös että viaton tyttö oli seurustellut ja jopa asunut rituaalimurhaajan kanssa! Tietämättä hänen salaamistaan teoista. Äidin tuttava myös kertoi kuinka poika oli ollut todella julma tyttöä kohtaan, sekoittanut hänen lääkedosetistaan lääkkeitä ja vaihdellut lokerosta toiseen, hakannut tyttöä ja ollut aivan sekaisin. Onneksi he ovat nyt kuitenkin eronneet ja tyttö säilynyt hengissä!

Niskavillat nousevat pystyyn jo tiedosta että myös äiti on kävellyt metsässä sairaan murhaajan kanssa...!

2 kommenttia:

  1. Herranjestas mikä juttu! Kamalaa, että äitisi on tietämättään tuollaisen hullun kanssa ollut metsissä kävelyllä!! On ollut kuule suojelusenkelit mukana, ettei mitään ole tapahtunut...onkohan sillä pojalla ollut jotain aikeita, kun oli äitisi mukaan niin tahtonut.... En halua edes ajatella!
    Ja järkkyä todella, että joku viaton tyttö on tollasen hirviön kanssa seurustellut. Siinä toinen onni, ettei mitään ole hänelle tapahtunut (paitsi varmasti traumoja, varsinkin nyt kun saa kuulla tuomiosta!!)

    Mä olen hyvin sinisilmäinen ihmisiä kohtaan, ja onneksi en ole saanut nokilleni sen asian kanssa (pippuripippuri! *koputtaa puuta!*) On pelottavaa, että melkein missä vain voi lymyillä tuollaisia ihmisiä.... Mutta toisaalta, eihän sitä auta pelossakaan elää...

    VastaaPoista
  2. Äiti sanoi, että se poika oli niin nätti ja viattoman oloinen. Samalla kuitenkin kantoi niin synkkää salaisuutta. Täytyy olla aika kylmä ihminen, että pystyy salaamaan sellaisen asian ja niinkin kauan. Poliisi pääsi vihdoin murhan jäljille, olisiko muuten tunnustanut lie ikinä? Onneksi joutui telkien taakse.

    VastaaPoista