perjantaina, elokuuta 21

Laiskuudesta uuteen nousuun!


Eilen oli kamala olo fyysisesti, mikä sitten toi stressiin vain lisää potkua. Oli sellainen oli että flunssa iskee. Joka paikkaa kolotti ja kurkku kipuili. Olin myös todella väsynyt. Mutta tänään olo on kohentunut ja päätin taas kokeilla pilateksen kiinteyttävää jumppaa kun sain lapsen päiväunille. Pari päivää sitten kokeilin tuota uutta jumppadvd:tä ensimmäistä kertaa, joten paikkojen kolotus eilen johtui varmastikin siitä. Tänään harjoittelu tuntui jo aika hyvältä. Vuosia sitten harjoittelin Pilateksen metodeilla kotona, mutta nyt sain seurata mallijumppaajaa ja nähdä kuinka liikkeet tehdään oikein. Olen löytänyt lajini! Se ei rasita selkää eikä se ole sellaista riuhtomista ja repimistä kuin useimmat jumpat joissa vedetään kuin viimeistä päivää. Suosittelen Pilatesta kaikille ja se käy varmasti myös selkävaivaisille! Yllä olevan dvd:n sain HyväTerveys-lehden mukana. Ostin uusimman irtonumeron hintaan 4,90 €. Netistä tilattuna sama dvd maksaa jo pelkästään n. 9 euroa. Lehti dvd:llä oli siis mielestäni hyvä ostos!

Nyt kun saisin tämän innon pidettyä...:) Pitäkää peukkuja!

5 kommenttia:

  1. Pidän peukkuja!
    Pilates on varmasti tosi hyvä laji! Pitäis munki joskus kokeilla. Tykkään kyllä myös juoksemisesta ja punttiksella rehkimisestä, mutta oisi kiva olla tollanen rento kiinteytys sitten vastapainona sillontällön :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos peukuista!! :)) Paikat taas vähän hellinä, mutta kokemuksesta tiedän, että kyllä tämä tästä kun keho ja ne lihakset tottuu jotka joutuvatkin yhtäkkiä töihin!

    Tilasin netistä ihastuksissani jo lisää potkua Pilatesharjoitteluun. Uuden tilaamani DVD:n nimi on Aerolates. Aerolates on Pilates- ja aerobic-harjoituksen yhdistelmä, josta saa kuulemma sekä voimaa ja kestävyyttä. Eli sitä odottelen postista.

    Kävin ennen raskaaksi tuloa säännöllisesti puntilla ja koko elämäni olen harrastanut kaikenlaista liikuntaa. Maastoratsastuksesta jalkapalloon. Raskaus ja ulkomaille muutto toivat pienen tauon liikuntaan ja pienen lapsen äitinä säännöllisen liikunnan harrastaminen on ollut hankalaa. Toivon siis että tämä on minulle se pysyvä liikuntavaihtoehto ja hyvä vastapaino pyöräilylle ja rattaiden kanssa lenkkeilylle. Ei pääse kyllästymään kun tilaa erilaisia jumppia. Olisin tilannut myös keppijumpan mutta se oli juuri loppunut varastosta. Keppijumppa rules! Haaveilen myös jumppapallosta...:)

    VastaaPoista
  3. Oi, pitäisi varmaan itsekki yrittää saada itseäni niskasta kiinni - ruveta harjoittelemaan jotain lajia.
    Itselläni kun tuota ylipainoa on, siksi en voi heti kättelyssä alkaa harrastamana mitään rasittavia hyppypomppaloikkakoikka jumppia.
    Mietinkin tuota Pilatesta, olisiko se hyvä :) Pitäisi kait itsekkin ostaa ks. lehti jotta saisi tuon DVD:n :D

    VastaaPoista
  4. Aada: Pilates on juuri hyvä sillä siinä ei ole yleensä pomppuja, ainakaan tuossa kiinteyttävässä. Kannattaa ostaa se HyväTerveys lehti, koska dvd tulee todella edulliseksi niin ja samalla sen voi testata ilman että laittaa heti hirveästi rahaa! :)

    Uusi DVD-levy tuli maksamaan postikuluineen vajaa 15 €. Iso hintaero siis!

    VastaaPoista